20 Ağustos 2013 Salı

Orgazmı kolaylaştıracak 4 pozisyon !

Neden bir türlü orgazm olamıyorsunuz? Bunun, şimdiye dek alınıza hiç getirmediğiniz bir nedeni olabilir! İşte o neden ve sorunun üstesinden gelmenizi sağlayacak seks pozisyonları...


Bazı kadınlar için orgazma ulaşmak çok kolay olmayabiliyor. Bazen o zirveye tek başına mastürbasyonla çıkabilen bir kadın, sıra, bir erkekle birlikteyken orgazm olmaya gelince kendini az da olsa tedirgin hissedebiliyor. 

Bir sevişme esnasında genelde erkek bu problemi yaşamazken, kadının bu dertten muzdarip olması hiç adil değil. Bunun sebeplerinden biri erkek ve kadının fiziksel farklılıkları. 

Erkeklerde seks boyunca uyarılan penisin yerini kadınlarda klitoris alıyor. Dolayısıyla bir kadın seks boyunca klitorisinin uyarılmasına ihtiyaç duyuyor. Çoğu pozisyon bu uyarıyı sağlamadığı için kadınlar orgazma ulaşmada başarısız olabiliyor. 

Eğer bunu daha önce fark etmediyseniz üzülmeyin, çünkü yalnız değilsiniz. Bu konuda sorun yaşadığını hiç aklınıza getirmeyeceğiniz birçok kadın da kendini yetersiz görerek suçluyor. 


Orgazm olamıyorsanız ne yapmalısınız?


Artık kendinizi suçlamayı bırakın. Her kadın orgazm olmayı öğrenmeli ve bunun sadece cinsel birleşmeyle olmayacağını da unutmamalı. 

Eğer siz de doruğa çıkmak istiyorsanız, öncelikle ellerinizi kullanmayı öğrenmelisiniz. Mastürbasyoni ayıp değil! Tabulara yenilmeyin! Mastürbasyon yoluyla orgazma nasıl ulaşacağınızı öğrenmelisiniz. Bunu bir kere kendi başınıza başardığınızda, eşinizle birlikteyken her şey daha kolay ve heyecan verici gelecek. 

Mastürbasyonla orgazma ulaşmakta başarılı olsanız da, cinsel birleşme sırasında orgazm olmayı hala zor buluyor olabilirsiniz. Bunun sebebi, daha önce de dediğimiz gibi, klitorisin yeterince uyarılmaması olabilir. 

Pudra.com bu sorunu ortadan kaldırabilmeniz için, orgazma ulaşmanıza yardımcı olacak dört seks pozisyonu öneriyor.

Kedi pozisyonu


Yüz yüze bir pozisyon olan kedi pozisyonu, misyoner pozisyonundan pek de farklı değil. Yalnızca erkek kadına daha yakın durmalı ki klitorisi uyarması daha kolay olsun. Bu pozisyonda penis vajinaya doğrudan girmeden, erkek kasıklarıyla birlikte klitorise baskı uygulayarak partnerini orgazma ulaştırabilir. 

Bu pozisyonda en doğru duruşu kendiniz bulabilirsiniz. İster erkeğin bacakları sizin bacaklarınızın dışında, isterseniz de içinde olsun. Her iki şekilde de kedi pozisyonu, diğer pozisyonlardan daha farklı bir duygu ve heyecan sağlayacaktır. Bu nedenle de denemeye değer bir pozisyon olduğunu söyleyebiliriz. Bir bakmışsınız, göklerde uçuyorsunuz, denemeden bilemezsiniz! 

Havada kalma pozisyonu


Bu pozisyonda erkek sırt üstü uzanır. Kadın ise aksi yönde erkeğin kucağına oturur ve penisi içine alır. Bunun ardından yavaş yavaş kendini geriye, erkeğin üstüne doğru bırakır ve uzanır. Bu şekilde kadın kendini hava kadar hafif hisseder. Bu pozisyonu daha önce denemeyen biri için bu hafiflik büyük ihtimalle yeni bir his olacak. 

Bu pozisyonun diğer bir avantajıysa, partnerin klitorise kolayca dokunabilecek olması. Yani bu da eğlenceli ve farklı olmasıyla denemeye değer pozisyonlar arasına girmeye hak kazanıyor.

Klitoryal uyarı pozisyonu


Bu, kendi klitorisinize dokunmak için çekingenlik hissediyorsanız oldukça iyi bir pozisyon. Sizin olan bir şeye dokunmaktan neden çekineceksiniz ki? Ayrıca eğer istiyorsanız da, kendi kendinizi uyarmak için, duygularınızı ve ellerinizi istediğiniz kadar özgür bırakabilirsiniz. 

Bu pozisyonu uygularken önce kadın yüz üstü uzanır ve erkek kadının üstüne yüz üstü uzanır. Ardından erkek arkadan vajinaya penetrasyonu sağlar. Yatağa yüz üstü uzanmış olan kadın için elini yatakla vücudunun arasına koyarak klitorisini uyarmak çok kolay olur. Bu sayede istenilen sonuç olan orgazm elde edilir. 

Kaşık pozisyonu


Kaşık pozisyonunda kadın yan yatar. Erkek de aynı yönde yatarak partnerini arkadan sarar ve birleşmeyi sağlar. Bazı kadınlar bu pozisyonda orgazm olmayı zor bulabiliyor. Fakat dediğimiz gibi klitoris uyarılmadıkça orgazm zorlaşacaktır. Bu yüzden bu noktayı atlamamak gerek. Partneriniz birleşme sırasında klitorisi de uyarmak için dokunursa, kendinizi en sonunda dorukta bulabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder