22 Mart 2012 Perşembe

SARIŞIN GERÇEKLER İŞTE TAM KARŞINIZDA!


Sarışın afetlerin çok fazla ilginizi çektiğini biliyoruz. Böyle olması çok doğal. Derinlikli bir araştırma yapmanıza hiç gerek yok, ender olan ilgi uyandırır! Esmer insanlar Cumhuriyeti’nin bir üyesi olmak, beyaz tenli sarışınlara olan merakınızı fazlasıyla açıklar. Biz yine de uyarımızı yapıp sizi konuya uyandıralım! Evet sarışınlar bombadır. Ama, canlı bomba! İşte sarışınlarla ilgili bilmeniz gereken gerçekler… Gerisi size kalıyor!

BİR SARIŞIN İLE EVLENMEK SİZİ SİNİR HASTASI YAPABİLİR

Özellikle gerçek bir sarışınla nikah masasına oturmak sağlığınızı bozabilir. Hayatınız boyunca nereye baktığını bildiğiniz pek çok hemcinsinizle baş etmek zorunda kalabilirsiniz. Ayrıca bir sarışına derdinizi anlatmak sandığınızdan daha zor olabilir. Kararınızı vermeden önce iletişim çağında yaşadığımızı unutmamanızı öneririz.

İSTEDİĞİ HER YERE PARK ETME ÖZGÜRLÜĞÜNE SAHİPTİR

İşte bir sarışının en büyük avantajı. Seksi bir sarışınla yola çıktıysanız, bırakın otomobili o kullansın. Emin olun ki, tüm sıkışık yollarda diğer otomobiller size geçiş önceliği verecek. Ayrıca her yere kolayca park etme imkanı sağlayacaksınız.

YATAĞA GİRMEDEN ÖNCE SAÇLARIYLA OYNAYAN TEK CANLI TÜRÜDÜR

Sarışın bir kadının en büyük özelliği, yatağa girmeden önce kendisine bakım yapmasıdır. Sabırlı olun bunun bir sonu var elbette!

24 SAAT ALIŞVERİŞE PROGRAMLIDIR

Sarışınlar, kadınlarda olan alışveriş çılgınlığını iki kat daha fazla yaşarlar. Bir sarışını yapıştığı mağaza vitrininden ayırmak için itfaiye çağırmak zorunda kalabilirsiniz. Gerçek bir sarışın bol miktarda kredi kartı borcu demektir. Seçim size ait elbette!

BİR SARIŞIN HİÇBİR KONUDA HAKSIZ OLAMAZ

Mutlaka küçük dağları yaratan bir kadınla karşılaşmışsınızdır. Gerçek bir sarışın, tüm benliğine kuvvetli bir tutkalla yapıştırılmış yoğun kibirle doğar. Bu kibri kazımanız ve söküp almanız olanaksızdır. O her zaman, her konuda, her durumda haklıdır. Onunla asla tartışmayın. Gerçeği kabullenin ya da dönüp arkanızı gidin!

AĞLAR, BAĞIRIR, ÇIĞLIK ATAR AMA NEDENİNİ KENDİSİ DE BİLMEZ

Çevresini ve kendisini daima yıpratan bir kadına ne kadar tahammül edilir? Bu dünyada küçük parmağının tırnağı kırıldığı için terapi gören kadınlar yaşıyor. Onların dünyasında olmak mı… Elbette gerçek bir kabus. Bozuk bir makineye sadece dış görünüşü çekici diye uzun süre katlanılmaz. Ayrıca işlevi ağlama, bağırma ve çığlık atama olan bir makine açıkçası üretim hatasıdır. Uzak durun!

OKUMAYI ÇOK SEVER

Sarışınların entelektüel olmadığını kim söylemiş. Gerçek bir sarışın sapına kadar bilgi birikimine sahiptir. Elin egeçirdiği tüm yararlı dokümanları okur ve bunları çevresiyle paylaşır. Cilt batkım ürünlerinin kutuları ve zayıflatma ilaçlarının prospektüsleri özellikle okumaktan büyük keyif aldığı neşriyatlar arasındadır.

BÜTÜN BAŞKA KADINLARI TEHDİT OLARAK ALGILAR

Sarışın bir kadın diğer başka kadınları sevmediği gibi onları küçümser. Elbette bu davranışın altında korku yatmaktadır. “Herkes bana bakmalı, herkes bana tapmalı.” Onlar için daha iyi bir slogan bulmak imkansızdır. Sarışın bir kadın, havalı bir hatunla karşılaşırsa kıyamet kopabilir. içindeki kıyaslama mekanizması çalışırsa ortamdan kaçmak, hatta dağlara doğru yol almak gerekir.

SİLİKONLU VARDIR YADA MUTLAKA TAKTIRACAKTIR

Gerçek bir sarışın bulmak mı? Zor elbette. Ender de olsa bir sarışına rastlayabilirsiniz. Evet Kaf Dağı’nın ardındaki hatunun saçları gerçek olabilir ama göğüsleri asla! Hiç boşuna kendinizi kandırmayın. Ona dokunurken nazik olun! Patlayan her şeyin problem yarattığını aklınızda bulundurun!

YATAKTA FARKLI

Sarışın kadınlar hakkındaki en büyük şehir efsanelerinden birisi yatakta muhteşem oldukları yönündedir. Ancak bunun gerçeklerle ilgisi yoktur. Nereden mi biliyoruz? Emin olun ki, bizler test ediyoruz. Onların kendilerini yatakta sadece renkleri farklı olduğu için “on kaplan” gücünde zannetmeleri gerçek bir yanılgıdır. Bu yanılgının sizi etkisi altına almasına izin vermeyin! Gecce bitince ona bir sürpriz hazırlayın. Komodinin üzerindeki aynaya “Her şey berbattı yazıp, mekanı terk edin!” Unutmayın kibir kırılmak için vardır!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder