20 Ağustos 2013 Salı

Orgazmı Uzatmak İçin Öneriler !

Uzmanlara göre 60 dakika boyunca aralıksız bir orgazm mümkün değildir, ancak seksten alınan zevki arttırabilmek ve karşı cinsi daha uzun süre tahrik etmek söz konusu olabilir.                                       


Orgazm esnasında vücuttaki dengeyi göz önünde bulundurduğunuzda, nefes alışverişler hızlanır, kaslar sertleşir, büyük bir rahatlama hissedersiniz. Günün stresi, vücuttaki kasılmalar, damarların daralmasına, yani kan akışının yavaşlamasına neden oluyor. Azalan oksijenle beraber, orgazm süresi de kısalıyor. Oysa bu süreleri kısaltmak, tamamen kişilerin elindedir.                                      

Uzun süreli orgazm yaşayabilmek için yapılması gerekenler;                                                                          
İlk olarak iki tarafta birbirine yumuşak dokunuşlarda bulunarak özenle uyarmalıdır.                     
Doruk noktasında iken durmalı, sonra tekrar harekete geçmelisiniz. Bu yöntem sayesinde alacağınız zevk katlanacaktır.                                                                                                                                                     

Seksin sonunu düşünmeyin. Karşıdakini yönlendirip, sizi yönlendirmesine de imkân tanıyın. 
Küçük öpücüklerle erojen bölgelere odaklanın.İçinizde geldiği gibi yaşayın, çıkardığınız seslerle de partnerinize aldığınız hazzı hissettirin.
    
Aynı şeyleri belli bir sıraya göre yapmaktan vazgeçin; izin verin, birbirinize farklı olanı yaşatın. Önce kendi bedeninizi tanıyın. Sizden istediklerini, siz de partnerinizden isteyin.Kadınlar, ön sevişmeden çok büyük keyif alırlar.Fanteziler ve küçük oyunlarla heyecanınızı arttırabilirsiniz.                                                                        
Spor yapmanın önemi burada da ortaya çıkıyor. Özellikle, spor yapan erkek, cinsel ilişki süresini arttırabilir. Alkol, sigara kullanan erkek cinsel ilişkiyi daha kısa süreli yaşayabilir. O halde çiftlerin daha verimli ve uzun süreli bir cinsel ilişki yaşayabilmeleri için birbirilerini sağlıklı yaşam konusunda teşvik etmeleri gerekir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder